Pakketten

Car Care Center Elburg heeft een drietal poetspakketten samengesteld. U kunt online een afspraak maken of ons bellen.

Pakket 1

Prijs
Vanaf €150,-

Is het alweer een tijd geleden dat uw auto er als nieuw uitzag? Met pakket 1 ondergaat uw auto een metamorfose waardoor de originele glans terugkeert. De lak wordt volledig gepolijst waarmee de glans en reflectie worden hersteld, lichte krasjes en oxidatie worden verwijderd en diepere krassen worden minder zichtbaar. Vervolgens wordt uw auto behandeld met een kwalitatieve sealant en carnauba waardoor hij vier tot zes maanden beschermd is.  Een (glas)coating zorgt voor een nog veel langere beschermingsduur!

Pakket 2

Prijs
Vanaf €250,-

Ziet de lak van uw auto er dof en mist het de sprankeling van toen hij net uit de showroom reed? In pakket 2 zal uw auto een correctie ondergaan waardoor de glans en reflectie terugkeren. Uw auto wordt met de grootste zorg behandeld waardoor de swirls (spinnenwebkrasjes ) worden teruggebracht naar het minimum. Vervolgens wordt uw auto behandeld met een kwalitatieve sealant en carnauba wax waardoor hij zes maanden beschermd is. Een (glas)coating zorgt voor een nog veel langere beschermingsduur!

Pakket 3

Prijs
Vanaf €500,-

Is de lak van uw auto en slechte staat en zijn de krassen zo diep dat pakket 1 en 2 niet genoeg zijn of wilt u alleen het allerbeste voor uw auto?  Dan is pakket 3 de topbehandeling die bij u en uw auto past. De auto wordt in meerdere stappen tot hoogglans gepolijst. Vervolgens wordt uw auto behandeld met een kwalitatieve sealant en carnauba wax waardoor hij negen maanden beschermd is. Een (glas)coating zorgt voor een nog veel langere beschermingsduur! Na deze behandeling is uw auto beter dan in nieuwstaat.

    Afspraak maken

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.